Video’s van het Decentralisatieprogramma in Suriname

Video’s van het Decentralisatieprogramma in Suriname
youtube.com

Armand Waggelmans schreef op zijn FB-page
https://www.facebook.com/armand.waggelmans?fref=nf
op 4 december 2013

Het is geen nieuws dat sommige van de leden op dit Forum ook leden zijn van het forum van de Decentralisatie en dan ook geinformeerd zijn/worden over de vorderingen van het project onder leiding van hr. Basharat Ahmadali. Zo kunnen we de verslagen in de media, via STVS en de FB account van dit project dagelijks volgen. Maar nu zijn de films ook te zien op You tube onder het account “Decentralisatie Suriname”.

Ten zeerste aanbevolen.
Er worden zaken uitgelegd, die voor het eerst zijn gezegd en verwoord, die niet beschreven zijn of later verwoord zijn, en nu zelfs achterhaald zijn. Bestuurders, wetenschappers, studenten, politici op lokaal en centraal niveau. Er wordt geschiedenis gemaakt om op terug te vallen terwille van de voortzetting van het decentralisatieproces tot in vele lengte van jaren.

mr. Basharat Ahmadali
13-03-2015

Comments are closed.